Es fem ressò al blog d'aquest text tant bonic que ens ha fet arribar la nostra contralt Maruja Lillo. Gràcies Maruja!
INGREDIENTS:
• Un pessic de tolerància
• Un manoll de comprensió
• Unes gotetes de respecte
• Un grapat gran de solidaritat
• Persones, moltes, com més millor
• Molt d’amor i alegria
• Moltes espècies i races variades
PREPARACIÓ:
En primer lloc agafarem un perol ben gran; si poguera ser, tan gran com tot el planeta.
Es neteja ben rebé d’odis i violències amb el fregall de la tolerància. Assegureu-vos bé que no s’hi ha quedat enganxat gens de racisme, ni cap resta de ràbia. Si hi queda cap residu es recomana tornar a repassar-lo, però afegint-hi una dosi de diàleg.
A continuació posarem el caldet de l’amistat i de l’estima.
Ho courem amb el foc de la igualtat.
Van afegint-se els ingredients.
Es barreja tot amb el cullerot de la paciència.
OBSERVACIONS: Per molta quantitat que hi poses, no hi ha perill de passar-se’n. Encara eixirà millor. Per a prendre al llarg de totes les estacions de l’any, tots els dies de la teua vida i a tota hora.
INGREDIENTS:
• Un pessic de tolerància
• Un manoll de comprensió
• Unes gotetes de respecte
• Un grapat gran de solidaritat
• Persones, moltes, com més millor
• Molt d’amor i alegria
• Moltes espècies i races variades
PREPARACIÓ:
En primer lloc agafarem un perol ben gran; si poguera ser, tan gran com tot el planeta.
Es neteja ben rebé d’odis i violències amb el fregall de la tolerància. Assegureu-vos bé que no s’hi ha quedat enganxat gens de racisme, ni cap resta de ràbia. Si hi queda cap residu es recomana tornar a repassar-lo, però afegint-hi una dosi de diàleg.
A continuació posarem el caldet de l’amistat i de l’estima.
Ho courem amb el foc de la igualtat.
Van afegint-se els ingredients.
Es barreja tot amb el cullerot de la paciència.
OBSERVACIONS: Per molta quantitat que hi poses, no hi ha perill de passar-se’n. Encara eixirà millor. Per a prendre al llarg de totes les estacions de l’any, tots els dies de la teua vida i a tota hora.
No hay comentarios:
Publicar un comentario